PROTECT

TUOTTEET


TYÖVAATTEET

TYÖSORMIKKAAT (VUORITTOMAT/ PUOLIVUORILLISET)

TYÖSORMIKKAAT (VUORILLISET)

HITSAAJAN KÄSINEET JA TYÖRUKKASET

LATEX-, NITRIILI-,  PVC- JA MUUT ERIKOISKÄSINEET

KANGASSORMIKKAAT

TURVAKENGÄT JA MUUT SUOJAIMET

VAPAA-AJAN KÄSINEET

TERVETULOA TUTUSTUMAAN YRITYKSEEMME

Suojakäsine Oy


Arvoisa asiakas ja
yhteistyökumppani!Vuonna 1978 perustettu Suojakäsine Oy toimii Tervajoella Pohjanmaalla. Olemme erikoistuneet  työssä tarvittavien suojakäsineiden ja työasujen maahantuontiin ja markkinointiin. Lisäksi tuotteisiimme kuuluvat myös vapaa-ajankäsineet, erilaiset nahka- ja pvc/pu-materiaalista valmistetut suojaimet sekä sadeasut ja turvajalkineet. Koko laajan tuotevalikoimamme näette parhaiten esitteestämme tai vasemmalla olevien linkkien takaa.

Perheyrityksemme historia alkaa jo vuodesta 1959, jolloin toimimme muutaman henkilön työllistävänä käsineiden valmistajana. Nykyään markkinoimme ja maahantuomme pääasiassa työkäsineitä ja työvaatteita sekä muita suojaimia. Yhteistyökumppaneiksi olemme valinneet luotettavia ja pitkäaikaisia valmistajia muun muassa Suomesta, Kiinasta, Pakistanista ja Euroopasta. Valikoimastamme löytyy myös kotimaiset JokaSafe-käsineet. Tuotteiden suunnittelussa ja tuotannossa hyödynnämme edelleen omia kotimaisia mittakaavoja ja malleja. Asiantuntemustamme käytämme myös esim. valikoitaessa valmistuksessa tarvittavia nahka- ja muita materiaaleja.

Kuluneiden vuosien aikana Suojakäsine Oy on kasvanut ja tullut tunnetuksi luotettavana tavarantoimittajana ja yhteistyökumppanina. Meillä luottamus ja toimivat asiakassuhteet sekä laadukkaat, hinnaltaan kilpailukykyiset tuotteet ovat edelleen toimintamme perusta. Tavoitteenamme on tuotteiden tasaisen hyvä laatu ja toimitusvarmuus. Tämän mahdollistaa oma maahantuontimme, sekä suunnittelu- ja tuotekehitystyö yhdessä asiakkaiden sekä tuotteiden valmistajien kanssa tiiviillä ja pitkäaikaisella yhteistyöllä.

Markkinoimme tuotteemme pääosin itsenäisten jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen. Näin varmistamme mahdollisimman tehokkaan palvelun asiakasystävälliseen hintaan.

Annamme mielellämme lisätietoja tuotteistamme ja yrityksestämme!


Yhteistyöterveisin,


Arto Rahikka           Teemu Kujala           Antti Rahikka           Tuomas Rahikka